Påskefrokost – fredag d.15. april
Slip for madlavningen og bliv forkælet. Vi gentager successen fra tidligere år og holder påskefrokost med masser af kvalitet og som altid i de smukkeste rammer, hvor Bjarne Als fra Bering House of Flowers har dækket de højloftede stuer op efter alle kunstens regler.
Tag hele familien med til dette overflødighedshorn af hjemmelavede lækkerier, der alle er kreeret fra bunden af de bedste råvarer og tillad jer den luksus, at alt er inkluderet.
Mad og drikkevarer ad libitum fra kl. 12:00-16:00.
MENU
Cremede karrysild m æg, rødløg og kapers
Christiansøpigens kryddersild m kartofler, rødløg, dild og creme fraiche
Rugmelsstegte fiskefileter m hjemmerørt remoulade og citron
Laks bagt i ovn m øl og honning, hertil krydderurtedressing
Rejesalat m dild og asparges
Skidne æg
Hjemmelavet hønsesalat m selleri, ristede champignon og bacon
Tarteletter m høns i asparges
Helstegt lammeculotte m ærter francaise
Små kartofler m vinaigrette og krydderurter
Hjemmelavede frikadeller m surt
Danske oste m hjemmelavet tilbehør
Hertil
Hjemmelavet rugbrød og manitobaboller, samt hjemmelavet smør og fedt
I slutter af med
Kaffe/te, rabarbertrifli og hjemmelavet chokoladebrud
Under hele forløbet er der øl, sodavand, vin og snaps ad libitum