Påskefrokost – Påskedag
Slip for madlavningen og bliv forkælet. Vi gentager successen fra tidligere år og holder påskefrokost med masser af kvalitet og som altid i de smukkeste rammer, hvor Bjarne Als fra Bering House of Flowers har dækket de højloftede stuer op efter alle kunstens regler.
Tag hele familien med til dette overflødighedshorn af hjemmelavede lækkerier, der alle er kreeret fra bunden af de bedste råvarer og tillad jer den luksus, at være lidt royal for en stund.
Maden serveres mellem kl. 12:00-16:00.
MENU
Karry- og dildsild m æg , løg og kapers
Spicy laksetatar
Koldtvandsrejer m hjemmelavet mayonnaise og citron
Skidne æg m bacon
Tarteletter m høns i asparges
Kalveculotte m bagte beder
Lammedeller m tzatziki
Stegt spidskål m timian og parmesan
Aspargesbroccoli m fetacreme
Salat af æbler, bulgur, blomkål og mynte
Danske unika oste m garniture
Pavlova m citroncreme og frugt
Danske oste m hjemmelavet tilbehør
Hertil hjemmelavet rugbrød og manitobaboller, samt hjemmelavet smør og fedt