Svampe- & vildtaften på Slottet
“Nu falmer skoven trint om land…”
Dagen bliver kortere og natten længere, men mens vi venter på, at vi igen går mod lyse tider, vil vi gerne give dig muligheden for at nyde nogle af efterårets glæder. Og hvis der er noget der kan skabe glæde, er det god og interessant underholdning – og selvfølgelig god mad og dejlige vine.
Vi har inviteret en foredragsholder til at fortælle lidt om Sjællands svampe og vildt. Efter et foredrag på ca. 1 time vil vi servere en dejlig 3-retters menu og hertil passende vine.
Vi har inviteret en foredragsholder som kan fortælle lidt om Sjællands svampe og vildt. Efter et foredrag på ca. 1 time bliver der serveret følgende 3-retters menu.
Cava til velkomst
Menu
Risotto med Sort Trompethat, parmesan og persille olie
Fasan, stegt bryst, confiteret lår, waldorfsalat, smørstegt brioche og syltede svampe
Pære Belle Helene
Vine
Riesling d’Alsace, Domaine Moltés
Ventoux Rouge, Matines, Château Bacchus
Muscat de Rivesaltes, Domaine Gardiés
Book bord på info@bernstorffslot.dk