Mad til mødet
Ethvert måltid på Bernstorff Slot er en kulinarisk oplevelse og rundrejse – og maden til mødet eller konferencen er ingen undtagelse.
Mad og drikke til mødet
Ugens middagsmenu
Uge 30-32
Forret: Tomatbouillion m rimmede kammuslinger og hybenrose
Hovedret: Torsk på puré af gulerod, bælgærter og små løg
Dessert: Crème brûlée m jordbær og thai basilikum
Uge 33
Forret: Labne m marinerede courgetter, mynte og ørredrogn
Hovedret: Rokkedal kylling på risotto m bælgærter, forårsløg og persillesky
Dessert: Rødgrød m ristede mandler og vaniljeis
Uge 34
Forret: Kantareltoast m persille
Hovedret 1: Lam m asparges, dild og peberrod
Eller
Hovedret 2: Stegt multe på sauté af asparges, små gulerødder og peberrodscreme
Dessert: Courgette og kardemomme-brownie m iscreme
Uge 35
Forret: Tuntatar m ponzu, sesam og trøffel
Hovedret: Stegt kylling m sauce choron, små gulerødder og ærter
Dessert: Karamelliseret ananas m vaniljeis, saltkaramel og pistacie
Uge 36
Forret: Kammusling m koji pure, stikkelsbær, verbena og mandelflager
Hovedret: Dampet torsk m hyldeblomst beurre blanc, blomkålspuré og stegt blomkål
Dessert: Syrlige blommer m blommeconsomme, earl grey is og kvædete
Uge 37
Forret: Sellericarpaccio med sort hvidløg, boghvedekerner og koriander
Hovedret 1: Lammeculotte m rosmarin, kartoffelpure, bagte cherrytomater og lammesauce
eller
Hovedret 2: Havtaskehale m rosmarin, kartoffelpure, bagte cherrytomater og lammesauce
Dessert: Tarte tatin m vaniljeis
Uge 38
Forret: Egg royale m svampe-consommé og stegte svampe og sprødt
Hovedret: Stegt pighvar m hummer-hollandaise, gulerodspuré, små gulerødder og brunet smør
Dessert: Cheesecake m brombær og hvid chokolade
Uge 39
Forret: Brioche svampetoast
Hovedret: Stegt andebryst m selleri puré, endive, kirsebær og szechuan sauce
Dessert: Kiwi-sorbet, vaniljecreme, kys og hasselnød
Uge 40
Forret: Torsk m butternut squash puré, butternut beurre blanc og sprødt kyllingeskind
Hovedret 1: Vildtfilet m karamelliseret fløde, miso puré, rødbedesauce, radicchio og pinjekerner
eller
Hovedret 2: Saltbagt rødbede m karamelliseret fløde, miso puré, rødbedesauce, radicchio og pinjekerner
Dessert: Blodappelsinsorbet m ristede kokosflager og kokoscreme
Uge 41
Forret: Jordskokke panna cotta, jordskokkechips, ørredrogn og løvstikkeolie
Hovedret: Supreme kylling m kålcreme, stegt kål, fennikel og citrontimian sauce
Dessert: Mørk chokoladecreme m solbærsorbet og hasselnødder
Velkomstdrink
Start aftenen med en apéritif. I mødes i Bernstorff Slots stemningsfulde Havesal, eller i den hyggelige Slotskælder. Om sommeren sker det på terrassen.
Vi har et specielt tilbud, som man næsten ikke kan sige nej til: “Zarinaens velkomstdrink”. Vi komponerer den til minde om Dagmar, der blev den russiske Zar’s hustru, og som tilbragte mange skønne stunder på Bernstorff Slot.
Det er 1 glas Cava med et stænk af Bottle Green Syrup, og som et ekstra fif: en lille krone i bunden af glasset.
Pris pr. person kr. 75,00
Middagen
Vi dækker op til jer i Slottets skønne, højloftede restaurantstuer med udsigt til parken.
Ønsker I et lokale eksklusivt for jer selv, eller skal middagen have præg af et selskab, snakker vi om det! Det kan være, at det koster lidt ekstra, men lad os høre, hvad du tænker.
Efter middagen
After dinner kaffe er i udgangspunktet inkluderet i jeres konferencemiddag. Det bliver ekstra hyggeligt, hvis I går i Slotskælderen og sidder under hvælvingerne. Måske får I lyst til en “avec”? Så behøver I ikke frygte dyre cognacpriser, for hos os koster alle “avec’er” det samme:
Pris for 3 cl kr. 125,00
Efter kaffen
I Slotskælderen finder I 4 stemningsfulde lokaler: den hyggelige Slotbar, TV-Lounge, Pejsestue og Vinstuen.
Bernstorff Slots tjenere servicerer jer med drikkevarer og snacks helt frem til 23.55 hvor Slottet lukker for natten.
Nightcap og et spil billard
Hvad med en nightcap? Bernstorff Slot har en Slyngelstue med 2 billardborde, dartspil og fede sofaer. Snak med tjeneren, inden I går fra Slottet, og få drikkevarer og snacks med i Slyngelstuen. Den ligger i Kavalergaardens midterste bygning, og I har adgang med jeres værelsesnøgle.
Kaffe & the – sundt & sødt
Alle mødepakkerne indeholder rigeligt med kaffe og the fra en pausebuffet ad libitum. Men pausebuffeten er langt mere, der står altid frugt og snacks, når I bestiller en “Slotspakke”.
Formiddagspause
Når I booker et møde med formiddagspause, er der en croissant eller et ægte wienerbrød at styrke sig på.
Eftermiddagspause
Kagepausen er endnu et af dagens højdepunkter. Hjemmebagt og arrangeret på sølvfade, er der mindst 2 forskellige, mundrette kager at vælge imellem.
Fødselsdagslagkage
Skal en af deltagerne overraskes med en fødselsdagslagkage, klarer vi også det, hvis I er mindst 10.
Det er en klassisk lagkage, lavet af sukkerbrødsbunde, med flødeskum vendt med kagecreme, bananer og årstidens frugt og bær. Pyntet efter alle kunstens regler. Ønsker modtages 🙂
Tillægspris kr. 45,00
Dagens absolutte midtpunkt!
Frokosten på Bernstorff Slot serveres i den ikoniske, ovale Havesal. Vi dækker op i de fire skønne stuer, med det smukke lysindfald fra Bernstorffsparken. Om sommeren dækker vi op på terrassen under parasollerne. Så bliver det ikke skønnere.
Bernstorff Slots frokost
Køkkenchef Pia og hendes stab serverer en frokost, der skal smages, og som er svær at beskrive. Alt er hjemmelavet, lige fra de syltede asier til geleen på æblekagen.
Frokosten er en tallerkenserveret 2-retters, der følger årstiderne og markedets friske råvarer. Når tingene er lavet fra bunden af de bedste råvarer, er du sikker på kvaliteten og vi kan forklare ned i mindste detalje hvad maden indeholder – det giver dig tryghed for et komplet fravær af halvfabrikata og tilsætningsstoffer, så du med god samvittighed kan sætte tænderne i dagens lækkerier.
Tiden er helt jeres egen
Du må ikke sammenligne frokosten på Bernstorff Slot med den mødefrokost, som du oplever på mange konferencecentre. Den er meget mere end det. Den er et signaturelement for Bernstorff Slot.
Frokosten serveres normalt kl. 12:00, men respekten for jeres agenda er lige så stor som vores respekt for de serverede råvarer, så lad os blive enige om et ønsket frokosttidspunkt, så alle får den bedst mulige oplevelse.
Frokost i mødelokalet
Hvis I ønsker at få en hurtig frokost i mødelokalet, arrangerer vi gerne en “all-in-one” frokosttallerken.
Der skal ekstra logistik til, så vi beregner et tillæg på kr. 50,00 pr. person.
Kavalermødets frokost
Ved den mødetype, der hedder “Kavalermødet” står frokosten på en toplækker, hjemmelavet, frisksmurt sandwich, som vi bringer til jeres lokale. Den er med garanti stor nok til at I bliver mætte.